Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Податкова реформа вплине на виплату пенсій

Податкова реформа вплине на виплату пенсій
187679 ПЕРЕГЛЯДІВ

Марина Дедушева, котра очолює партію «Успішна країна», поділилася власними побоюваннями стосовно того, що в 2016 році громадяни України, котрі перебувають на заслуженому відпочинку, можуть постраждатизалишитися без пенсійних виплат.


Цього року Пенсійному фонду було надано вісімдесят один мільярд гривень, аби пенсіонери отримували виплату вчасно. В наступному році ця сума зросте до ста восьми мільярдів гривень, якщо парламент прийме новий, уже реформований, Податковий Кодекс, і єдиний соціальний внесок буде знижено на двадцять два відсотки. А це в свою чергу призведе до того, що знизяться надходження до Пенсійного фонду на вісімдесят мільярдів гривень. Отже, пенсію зможе отримати лише тридцять пять-сорок відсотків українців.


Аби цього не сталося, лідерка «Успішної країни» вважає, що зниження єдиного соціального внеску має відбуватися поетапно. В іншому випадку, не виключено, що Податкова реформа призведе не лише до збільшення дефіциту Пенсійного фонду, а й збільшить рівень безробіття в країні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео