Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія збільшує кількість своїх військових у Криму та на українських кордонах

Росія збільшує кількість своїх військових у Криму та на українських кордонах
162167 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на взяті Москвою зобов'язання щодо виконання Мінських домовленостей у контексті України, Російська Федерація посилює власну військову присутність на територіях нашої держави та в окупованому наразі Криму. Припинити цей процес країну-агресора закликає Америка.

З точки зору Джона Кірбі – представника Державного департаменту США – Росія, нарощуючи кількість військових в Україні та Криму, повністю нівелює американські зусилля у галузі деескалації вже дворічного конфлікту, припинення насильства над українцями й кримчанами та, як наслідок, розгорнення широкої миротворчої діяльності разом з європейськими країнами.

На сьогоднішній день масло у вогонь щодо вищезазначеної заяви США підливають Сергій Шойгу та Дональд Трамп. Перший – міністр оборони Росії – каже, що на території колись Автономної Республіки Крим РФ розгорне ще й ціле військове угрупування. А другий – потенційний новий американський президент – відзначив, що не тільки визнає Крим російським, а й голосуватиме за скасування санкцій міжнародної політичної спільноти проти Росії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео