Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Анджеліна Джолі почала приходити до норми

Анджеліна Джолі почала приходити до норми
54098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі почала поступово набирати вагу і тепер виглядає здоровішою. Папарацці помітили такі зміни, коли зірка нещодавно з'явилася на конференції ООН.

Анджеліна Джолі позбулася анорексії. Про таке заявили журналісти, які помітили зірку на конференції ООН, учасницею якої вона стала нещодавно. Актриса, режисер і посол доброї волі Організації об'єднаних націй, яку ще нещодавно госпіталізували через надмірну худобу та анорексію, імовірно почала нормально харчуватися, оскільки приблизно за місяць зірка помітно набрала вагу.

Як відомо, останнім часом Анджеліна Джолі мала проблеми з вагою — лікарі констатували у неї анорексію і запропонували госпіталізацію у зв'язку з критичністю стану зірки.

Журналісти повідомлять, що чоловік актриси Бред Пітт навіть поставив дружині ультиматум, згідно з яким вона повинна почати нормально харчуватися. За інформацією папарацці, Бред Пітт навіть пригрозив дружині розлученням, якщо вона не почне ставитися до свого здоров'я серйозно.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео