Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна - перша у спортивній гімнастиці

240335 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український гімнаст Олег Верняєв впевнено завоював золоту медаль у змаганнях за Кубок Світу. Золото українець привезе з хорватського міста Осіека, де він показав дуже високий рівень, продемонструвавши ідеальний виступ.

Олег Верняєв, який захищав честь України у етапі Кубку Світу у Хорватії, продемонстрував ідеальний виступ на брусах, виборовши перше місце і отримавши золото. Програму виступу Верняєв виконав майже досконало і набрав загальний бал 16.050, який нараховується за складність та рівень виконання.

Друге місце на змаганнях посів турок Ферхат Аричан, його бал — трохи більший за 15. Третє місце належить японскому гімнасту Хідетака Міячі.

Як показали попередні етапи змагання, прохід до фіналу змагань Олегу Верняєву вдався нелегко: на кваліфікації він посів лише останнє восьме місце.

У змаганнях на Кубку Світу досяг успіху ще один українець — Андрій Сенічкін став володарем бронзи у справах на гімнастичному коні.

Що стосується переможця Олега Верняєва, у цьому році він вже досягав успіху: весною він отримав титул абсолютного чемпіона Європи, перемігши російського спортсмена на турнірі у Франції.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео