Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Трагедія на Львівщині

Трагедія на Львівщині
163595 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Потужний вибух стався на одній із шахт у Львівській області. Трагедія забрала життя восьми гірників, доля 20 – невідома. У прес-службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що аварія сталася у Сокальському районі. Рятувальники намагаються відшукати ще 20 людей, які залишаються в ізоляції під завалами.

За словами речника Петра Порошенко Святослава Цеголко, на місці події створено координаційний штаб. Про аварію керманичеві країни повідомив голова Львівської ОДА та начальник місцевої служби з надзвичайних ситуацій.

Як відомо, аварія сталася у шахті № 10 на глибині близько 600 метрів, що знаходиться у селі Глухів. Вибух спровокував обвал гірської породи. На момент трагедії у шахті було задіяно понад 170 гірників, у місці події – понад 30, з яких восьмеро загинуло, шістьох вдалося відразу дістати та доправити з травмами до шпиталю, доля решти залежить від справності рятувальників.

Аварійно-рятувальними роботами займаються працівники ДСНС та підрозділи Міненерговугілля. Вцілому 40 працівників обидвох служб залучені до роботи.

Що саме стало причиною завалу – встановлює слідство.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео