Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вадим Мельник: «Головне для БЕБ - не заважати роботі легальних підприємств»

Вадим Мельник: «Головне для БЕБ - не заважати роботі легальних підприємств»
352050 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні на Волині відбулася зустріч Директора Бюро економічної безпеки України Вадима Мельника з представниками бізнесу та інститутів громадянського суспільства.

Говорили про ризик-орієнтований підхід в роботі БЕБ – це те, що відрізняє Бюро від інших правоохоронних органів. На сьогодні в державі аналітиків з таким рівнем доступу до баз даних дотепер не було. Пріоритет саме на аналітичну складову.

«Служити інтересам економічної безпеки країни означає створити умови та правила, щоб бізнес сприймав БЕБ як гаранта стабільної роботи» - зазначив Вадим Мельник.

Сторони обговорили проблемні моменти та напрацювали низку пропозицій, які б врегулювали усі непорозуміння.

Представникам бізнесу було презентовано «Проєкт регіонального плану боротьби з тіньовою економікою», який передбачає дії та заходи спрямовані на зниження масштабів контрабанди, ухилення від декларування доходів та фактів шахрайства з ПДВ.

Головне, що на зустрічі у форматі розмов та дискусій як з боку бізнесу, громадських організацій так і з боку БЕБ досягнуто спільної мети.

У заході взяли участь керівники центрального апарату та регіонального представництва БЕБ, представники Благодійного Фонду «Віримо в Україну», Волинського центру протидії корупції, Громадської організації «Є-Жінка», Центру підтримки підприємців Дія. Бізнес у Луцьку та інші.

Нагадаємо, напередодні Директор Бюро зустрічався з представниками бізнес-асоціацій та інститутів громадянського суспільства Львівщини. Більш детально https://esbu.gov.ua/news/vadym-melnyk-iakshcho-biznes-diie-u-mezhakh-zakonu-do-nykh-ne-pryide-beb

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео