Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Для поліцейських Луганщини відбувся семінар щодо запобігання корупції

Для поліцейських Луганщини відбувся семінар щодо запобігання корупції
223850 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, для поліцейських Луганщини представники Управління з питань запобігання корупції та проведення люстрації Національної поліції України провели навчальний семінар-нараду на тему «Запобігання корупції в структурних підрозділах Національної поліції України».

Начальник Управління з питань запобігання корупції та проведення люстрації Національної поліції України Ігор Звездін розповів про важливі моменти, з якими стикаються працівники поліції, а це і атестовані співробітники і державні службовці, саме під час заповнення декларації та подання її до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави.

Спільно з учасниками семінару начальник відділу люстрації вищевказаного Управління Олег Лозовий обговорювали механізми запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, відповідальність за корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення і усунення їх наслідків.

Дуже багато запитань адресували працівники поліції представникам Управління з питань запобігання корупції, що стосуються своєчасності внесення змін до вже поданої декларації і обставин, внаслідок яких необхідно повідомляти про суттєві зміни в майновому стані.

Обговорювали, також, і терміни подання декларації у разі звільнення з поліції, і чи несуть відповідальність керівники у разі несвоєчасного або взагалі неподання декларації підлеглими співробітниками. Розбирали і багато інших життєвих ситуацій, з якими стикаються поліцейські, і які можуть бути пов’язаними з необхідністю внесення цієї інформації до декларації.

Дуже плідним, пізнавальним та інформативним став цей навчальний семінар для поліцейських Луганщини.

                                                                                                                                     Відділ комунікації поліції
                                                                                                                                                 Луганської області

 

Теги: поліція,поліція луганщини,семінар щодо запобігання корупції

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео