Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліція та громада – разом до вільного від насильства суспільства

Поліція та громада – разом до вільного від насильства суспільства
251518 ПЕРЕГЛЯДІВ

Днями добігає кінця Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», проте планомірна робота сєвєродонецьких правоохоронців з боротьби та запобіганню домашньому, гендерному насильству та булінгу продовжується.

Протягом двох тижнів інспектори ювенальної превенції Сєвєродонецького відділу поліції профілактували насильство у дитячому середовищі. За цей час дитячими копами проведено 11 зустрічей з учнями навчальних закладів міста, у дитячих садочках поліцейські провели бесіди з батьками дошкільнят, відвідали 17 сімей, які потрапили у складні життєві обставини, в тому числі із залученням психологів, а також розповіли адміністраціям та вчителям навчальних закладів алгоритм дій при встановленні факту, або виявленні підозри, що дитина зазнає насильства.

Дільничні інспектори поліції також провели ряд заходів з протидії домашньому насильству: поспілкувалися з родинами, де зареєстровані факти домашнього насильства, відвідали «домашніх дебоширів» за місцем мешкання, провели індивідуальні бесіди як з жертвами насильства, так і з агресорами.

Виховання нетерпимості людини до будь-яких проявів насильства – завдання №1 для нашого суспільства, лише разом ми можемо позбутися булінгу, гендерного та домашнього насильства в наших домівках.

 

                                                                                        За інформацією 

Сєвєродонецького відділу поліції

 

Теги: поліція, поліція луганщини,всеукраїнська акція, 16 днів проти насильства

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео