Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Зеленський готується до своєї першої зустрічі з Ангелою Меркель

Володимир Зеленський готується до своєї першої зустрічі з Ангелою Меркель
169251 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Адміністрації президента повідомили про заплановану зустріч Володимира Зеленського та Ангели Меркель. Президент ще не мав особистої зустрічі з керівником німецького уряду. Наразі відомі дата та місце перемовин політиків.

Адміністрація президента повідомляє про домовленість Володимира Зеленського та Ангели Меркель щодо особистої зустрічі, у ході якої буде обговорено важливі питання національного та міжнародного характеру.

Голова держави раніше спілкувався з німецьким прем’єр-міністром лише у телефонному режимі. Тепер, як повідомили в АП, 18 червня Зеленський відвідає резиденцію президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра, де буде присутня також очільниця уряду країни Ангела Меркель. Які конкретно питання обговорюватимуть політики, поки не повідомляють. Імовірно на порядку денному будуть проблеми українсько-російського конфлікту на сході України.

За офіційною інформацією, Володимир Зеленський найближчим часом проведе першу особисту зустріч з президентом США. Принаймні новий керівник країни вже отримав офіційне запрошення від Дональда Трампа.

Теги: Зеленський, Меркель, зустріч, президент, Європа,Німеччина

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео