Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Офіс Президента замість Адміністрації

Офіс Президента замість Адміністрації
169380 ПЕРЕГЛЯДІВ

Від 20 червня 2019 року оприлюднено Указ Президента України, Володимира Зеленського, про «Питання Забезпечення діяльності Президента України». Указ передбачає  реорганізацію  Адміністрації Президента замість якої буде створений Офіс Президента. Голова Держави планує розташувати його на Європейській площі в центрі Києва – в «Українському домі». Він буде постійно діючим органом, який матиме організаційне, правове, консультативне, інформаційне, експертно-аналітичне та інші забезпечення роботи президента.

Однак  пан президент зазначив, що на даний момент це й досі є неможливим: "Я дуже цього (переїзду) хочу. Зараз для мене головна проблема – це терміни. Тому що будувати з самого початку – це не є можливим. Тут неможна знаходитися, я з глузду з'їду", - відповів він журналістам. «Сам об’єкт має необхідний простір для реалізації потенціалу функціонування (офісу глави держави – УНІАН). Наприклад, актова зала, яка збирає майже 500 осіб, наявність певних open space…Тут десь 8 тисяч квадратних метрів на 650 чоловік – тобто це дуже комфортний, хороший показник», - додав він.

Була створена комісія з реорганізації Адміністрації Президента на чолі з заступником керівника Апарату Ігором Стасенко.

Президент особисто призначатиме та звільнятиме своїх помічників й радників. Працівники Адміністрації Президента України будуть продовжувати виконувати покладені на них посадові обов’язки до припинення в установленому порядку трудових відносин з ними, а фінансове, матеріально-технічне та інше забезпечення діяльності Офісу здійснюватиме Державне управління справами.

Теги: Президент України,Володимир Зеленський,Адміністрація Президента,Офіс Президента

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео