Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Постраждалі від Росії українські регіони отримають допомогу від ЄС

Постраждалі від Росії українські регіони отримають допомогу від ЄС
56291 ПЕРЕГЛЯДІВ

На саміті Європейського союзу 13 грудня буде розглянуто проект, що передбачає надання східним областям України допомоги у зв’язку з проявом агресії Росією 25 листопада. Проте питання нових санкцій для РФ на порядку денному відсутнє.

Під саміту Європейського Союзу, що відбудеться 13 грудня, буде розглянуто питання надання допомоги українським регіонам, що отримали шкоду від дій Росії в Азовському морі. Лідери спільноти планують у першу чергу забезпечити фінансовою підтримкою східні області України. Попередньо можуть бути запропоновані деякі інші заходи, що убезпечать частину території України, які через територіальну близькість може потерпати від російської агресії. Зокрема, одним з несприятливих факторів для розвитку цього регіону стало обмеження судноплавства через Керченську протоку.

Разом з тим, незважаючи на готовність до активної допомоги постраждалим регіонам, європейська спільнота не має на порядку денному вводити нові антиросійські санкції. Один з німецьких дипломатів пояснив ситуацію. За його словами, наразі немає потреби запроваджувати нові антиросійські заходи через російську агресію по відношенню до українських кораблів, яка була проявлена 25 листопада.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео