Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За зберігання пістолету, патронів та наркотиків чоловік на сім років може потрапити за ґрати

За зберігання пістолету, патронів та наркотиків чоловік на сім років може потрапити за ґрати
225064 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження за обвинуваченням 44-річного місцевого мешканця у незаконному поводженні зі зброєю та зберіганні наркотиків.

Установлено, що  у жовтні 2014 року чоловік знайшов в одній з лісопосадок поліетиленовий пакет, у якому знаходились пістолет системи «Česká zbrojovka»  та 33 пістолетні патрони калібру 9х18мм та 7,62х25мм. Знайдений арсенал зловмисник переніс додому та без передбаченого законом дозволу упродовж 5 років зберігав у шафі гардеробної кімнати.

У травні 2019 року, реалізуючи оперативну інформацію, правоохоронці провели за місцем мешкання чоловіка санкціонований обшук та вилучили зазначену небезпечну вогнепальну зброю, яка, згідно з висновками судово-балістичної експертизи, виявилась цілком придатною до стрільби.

Також під час обшуку поліцейські знайшли у квартирі зловмисника паперовий згорток з канабісом, який господар незаконно придбав та зберігав для особистого вживання.

Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 КК України прокуратурою погоджено та скеровано до суду.

Максимальне покарання за санкціями статей – до семи років позбавлення волі.

Теги: #законісправедливість #Донецькаобласть,#зброя

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео