Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уряд гарантує захист малому бізнесу та IT

Уряд гарантує захист малому бізнесу та IT
140374 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уряд візьме на себе захист сфер інформаційних технологій та малого бізнесу. Про це повідомив Володимир Гройсман 19 лютого під час виступу у телевізійному ефірі. Прем’єр прокоментував ініціативи Кабміну у цьому напрямку і запевнив глядачів у подальшому розвитку означених сфер діяльності.

Під час виступу на одному з українських телевізійних каналів прем’єр-міністр Володимир Гройсман запевнив громадян у тому, що державна система має за мету створити сприятливі умови для представників малого бізнесу різних напрямків діяльності. Основну  увагу очільник уряду приділив необхідності захисту інтересів малого бізнесу та представників IT-сфери. За словами голови уряду, учасники цих ділянок ринку завжди мали підтримку, тож надалі Кабмін не відмовлятиметься від уже розпочатого.

Під час виступу Гройсман прокоментував ініціативу Міністерства соціальної політики. Вона полягає у пропозиції впорядкувати правила використанні інструментів спрощення процесу оподаткування. Як зауважив Гройсман, саме в інтересах малого бізнесу було розроблено систему ФОП. Для того щоб її захистити, прем’єр вважає за необхідне всім відповідальним сторонам сісти за стіл переговорів і прийняти рішення, яке дозволить уникнути несправедливості по відношенню до малих підприємств.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео