Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати присвятили засідання річниці російської агресії в Україні

Депутати присвятили засідання річниці російської агресії в Україні
112438 ПЕРЕГЛЯДІВ

Парламентарії провели тематичне засідання, присвячене п’ятирічній річниці російської агресії в Україні. У сесійній залі були присутні Петро Порошенко, Президент Європейської Ради Дональд Туск та інші посадовці та міжнародні посадовці.

19 лютого Верховна Рада України провела тематичну сесію до дня п’ятої річниці з початку збройних проявів агресії Росії в Україні. Відкрив засідання Андрій Парубій, повідомивши про почесних учасників заходу. Гостями засідання стали Петро Порошенко, Президент Європейської Ради Дональд Туск, очільник українського уряду Володимир Гройсман, народні депутати і представники різних громадських організацій.

Андрій Парубій у своїй промові нагадав ситуацію, у якій опинилася 5 років тому Україна: Російська Федерація порушила низку міжнародних норм та двосторонніх договорів. Голова Верховної Ради зауважив, що Росія продовжує порушувати вимоги міжнародних законів, протягом п’яти років систематично здійснюючи напади на територію України.

Окреме слово взяв Дональд Туск. Президент Європейської Ради висловив підтримку Україні у цій боротьбі, виголосивши промову українською мовою. Депутатам запропонували переглянути фільм, присвячений подіям, що відбулися в Україні за першого збройного нападу Росії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео