Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Час блекауту: 80% Київського регіону без електропостачання - повідомив голова ОВА

Час блекауту: 80% Київського регіону без електропостачання - повідомив голова ОВА
339438 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова КОВА Олексій Кулеба повідомив жителям Київщини, що через масові пошкодження електропостачання, які здійснила рф, блекаут може тривати до 23 грудня в таких регіонах: Бучанському, Вишгородському, Обухівському та частково у Фастівському.

Яка наразі триває ситуація в регіонах?

Олексій Кулеба розповів, що після масової атаки іранськими дронами в Київські області, яка відбулася вночі 19 грудня, діють аварійні відключення світла. Росія завдала удару по енергетичній інфраструктурі, після чого наразі йдуть відновлювальні роботи, потрібно максимум 2 - 3 дні, щоб змінити ситуацію.

Війська росії по області випустили 20 дронів іранського виробництва, серед них Сили ППО знищили 15. Кожного разу, як ворог завдає шкоди, складність і тривалість робіт зростає.

Через нічну атаку дронів - камікадзе не обійшлося без жертв, про це повідомляє Кулеба. Кількість постраждалих внаслідок атаки збільшилася до трьох осіб. В Київській області було чутно вибухи, пов'язані з атакою Shahed - 136, також повідомили про попадання в житлові будинки.

Голова КОВА Кулеба просить мешканців Бучанського, Вишгородського, Обухівського та Фастівського бути терплячимии, та з розумінням савитися до ситуації. Відновлювальні роботи  діють кожного дня , ДТЕК докладає всіх зусиль, щоб як найшвидше відновити електропостачання та вимикати світло за графіком.

Теги: енергозбереження,Блекаут, Київська область,Київська ОВА

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео