Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Поліція припинила діяльність підпильного пивного цеху та мережу гральних закладів

​Поліція припинила діяльність підпильного пивного цеху та мережу гральних закладів
249847 ПЕРЕГЛЯДІВ
Працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції та слідчі обласної поліції на Київщині вилучили понад тонну фальсифікованої продукції, а в Одеській області – 114 одиниць грального обладнання.

У Київській області правоохоронці виявили, що на території одного з сіл Вишгородського району функціонує підпільний цех з виробництва пива. Виготовлену фальсифіковану продукцію з використанням логотипів українських виробників реалізовували на території району через торгівельні мережі. Вартість одного літру такої продукції становила 30 гривень.

Отримавши ухвалу суду на проведення санкціонованих обшуків, співробітники Управління захисту економіки в Київській області Нацполіції, слідчого управління обласної поліції спільно з працівниками обласного управління ДФС «навідалися» до місця виробництва. Правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення та розливу пива та тонну фальсифікованої продукції.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) КК України.

В Одеській області оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції припинили діяльність 9 гральних закладів. Всі вони здебільшого розміщувались у нежитлових приміщеннях, що знаходились на перших поверхах будинків.

У момент проведення обшуків поліцейські вилучили 114 одиниць грального обладнання та понад 12 тисяч гривень, здобуті злочинним шляхом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео