Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новим міністром соціальної політики стала Юлія Соколовська

Новим міністром соціальної політики стала Юлія Соколовська
144804 ПЕРЕГЛЯДІВ

Верховна Рада України призначила склад нового Кабінету Міністрів, в якому Міністром соціальної політики працюватиме Юлія Соколовська.

Відповідне рішення підтримав 281 народний депутат.

До призначення на посаду Міністра соціальної політики Юлія Соколовська  займалася впровадженням реформи охорони здоров’я в проектах міжнародної технічної допомоги.

 Кар’єру розпочала у 2007 році у приватному секторі, з 2009 року  працювала на посадах Департаменту економіки та інвестицій Київської  міськдержадміністрації, у тому числі на посаді заступника начальника  управління з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної політики –  начальника відділу залучення інвестицій. 

У 2014-2015 роках очолювала департамент документообігу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. У 2015-2016 роках обіймала посаду директора департаменту видатків бюджету соціальної сфери у Міністерстві фінансів України. У 2016-2017 роках керувала департаментом з питань стратегічного планування та координації державної політики Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Має дві вищі освіти. З відзнакою закінчила у 2007 році Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана та у 2016 році Національну академію державного управління при Президентові України.

ДОВІДКОВО

У 2015-2016 роках проходила міжнародні навчальні програми: GIZ – програма підготовки тренерів з євроінтеграції (Україна), UNICEF – вивчення досвіду Болгарії у сфері соціальних послуг для дітей (Болгарія); Об’єднаний Віденський Інститут – курси «Прикладної економічної політики» та «Публічне управління та структурні реформи» (Республіка Австрія), Інститут МВФ – курс «Стабільне зростання» (США), Світовий банк – курс «Удосконалення системи охорони здоров’я та забезпечення фінансування: виклики для загального охоплення» (США).

 Вільно володіє англійською мовою. Незаміжня, дітей не має.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео