Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джемільов шокований поведінкою Савченко

Джемільов шокований поведінкою Савченко
27351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Один із лідерів кримських татар Мустафа Джемільов зізнався, що надто розчарований провокативними заявами народного депутату Надії Савченко. Також він зізнався, що зараз би не обійняв колишню військову, як це зробив кілька років тому після її звільнення з російської в'язниці.

За словами пана Джемільова, Савченко дозволяє собі ганебні висловлювання, особливо стосовно Криму та війни на Донбасі. Він не розуміє, чому нардеп говорить такі речі та продовжує себе провокувати, навіть будучи позафракційною. Також Мустафа Джемільов висловив сумнів, що Савченко – агент Кремля. На його думку, вона просто не усвідомлює того, що каже.

Нагадаємо, наприкінці зими Надія Савченко зробила шокуючу заяву. Вона сказала, що для того, аби російські найманці звільнили Донбас, потрібно тимчасово обміняти його на Крим. Інший вихід із ситуації – це піти військовим шляхом.

Додамо, що Кремль окупував Крим у 2014 році, прикрившись нелегальним референдумом. Ані Україна, ані більшість світової спільноти не визнає анексію законною.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео