Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна майже готова до початку опалювального сезону

Україна майже готова до початку опалювального сезону
27617 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна готова до старту опалення більше ніж на 90 відсотків – про це повідомив профільний міністр Геннадій Зубко. За повідомленням відповідних органів усі об’єкти мають бути повністю готові до опалювального сезону до 15 вересня.

Міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко повідомив про стан підготовки країни до початку опалювального сезону. Під час засідання уряду віце-прем’єр-міністр відзвітував про те, що загалом опалювальна система України готова до початку сезону на 95,6 відсотка. У тому числі вже понад 97 відсотків шкіл підготовлені до початку опалювального сезону, майже стільки ж – 96,7 % - дитячих садків, і понад 91 відсоток лікарень. Серед усіх котелень держави підготовлено до роботи більше 85 відсотків.

За словами Зубка, кінцевий термін, встановлений відповідним міністерством для закінчення роботи з підготовки всіх об’єктів до початку опалювального сезону, - 15 вересня. Починаючи з 18 вересня регіонами вирушить рейд перевірок – комісія з міністерства перевірить, наскільки готові до запуску опалення об’єкти житлово-комунального господарства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео