Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Напад з боку Білорусі: чи варто боятися Українцям ймовірного наступу орків з боку РБ

Напад з боку Білорусі: чи варто боятися Українцям ймовірного наступу орків з боку РБ
330656 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заступниця міністерства оборони України Ганна Маляр повідомляє, що українці повинні бути готовими до розвитку подій окупантів з боку Білорусії. Новим наступом це назвати не можливо, оскільки ворог ухвалює рішення лише перед самою реалізацією.

Біля кордону Білорусії не помітно скупчення військових, які б свідчили про наступ, який планується на січень- лютий. Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт, льотчик-інструктор Роман Світан розповідає, що ворог може змінити позиції повторного нападу, і піти не через Булорусь, а змінивши напрямок через Донбас. Зі сторони сходу він буде рухатися по траєкторії Ростов-на-Дону через Таганрог - на Маріуполь.

На сьогоднійшній день причин для хвилювання немає. Всі війська, які рф мобілізує, відправляються в сторону боїв - Лисичанська, Кремінна, Сєвєродонецьк. Наразі мобіки відправляються туди для підживлення Донецького фронту.

Росіяни не приховують того, що хочуть завершити так звану "спеціальну воєнну операцію" в свою користь. Але військовий експерт Сергій Грабський зазначив, що територія України,і наші віська ЗСУ підготовлені значно краще, ніж у лютому-березні 2022 року, й противник отримає гідну відсіч, і росія буде причетна на провал.

Чи зможе Путін втягнути Лукашенка у війну?

Президент рф путін від початку повномасштабного вторгнення усіляко намагається доєднат до війни проти України Білоруського диктатора Лукашенка. За допомогою РБ путін хоче здійснити наступ на територію України, захопивши столицю знову, що не вдалося йому зробити за три дні 24 лютого.

Для цього російський диктатор хоче скористатися участю білоруських військ, які ввійдуть на територію України з російськими прапорцями. Полковник Війська Польського Петро Левандовські зазначє, що до кінця війни Білорусь для росії буде, як тренувальни центр, яким росіяни скористаються на повну.

Про наступ мобіків Роман Світак говорить по іншому, він вважає, що більш за все наступу з Білорусі не буде, оськільки війька рф, які тренуються на території Білорусії відразу відправляються на Доньас через Валуйки.

 

Теги: Російська агресія ,Російське вторгнення в Україну, Володимир Путін,Білорусь, вторгнення Росії , Київ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео