Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Бажання домогтися свого»: як США і Північна Корея мають намір розвивати мирний діалог в 2019 році

«Бажання домогтися свого»: як США і Північна Корея мають намір розвивати мирний діалог в 2019 році
28609 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин готові до нової особистої зустрічі в 2019 році. Раніше Трамп і глава КНДР висловлювали готовність продовжити діалог в наступному році, і навіть провести ще одну особисту зустріч. Як відзначають експерти, позитивні тенденції в урегулюванні конфлікту простежуються, однак про реальний прорив говорити поки не доводиться. Аналітики вважають, що лідери обох країн розраховують на піар-ефект від подібної риторики.

Своє бажання щодо проведення переговорів з главою Білого дому «коли завгодно» Кім Чен Ин висловив в ході новорічного привітання громадян.

Він також підтвердив твердий намір республіки завершити процес повної денуклеаризації. При цьому лідер Північної Кореї закликав Вашингтон не випробовувати терпіння Пхеньяна в питанні виконання зобов'язань.

У свою чергу, американський лідер із задоволенням сприйняв повідомлення про бажання Кім Чен Ина продовжити переговори з ядерного роззброєння Корейського півострова.

Позитивний настрій американського і північнокорейського лідерів оцінили в Китаї. Пекін готовий сприяти мирному діалогу між США і КНДР, який забезпечить процес ядерного роззброєння Корейського півострова.

За словами експертів, Кім Чен Ин хоче вивести свою країну з ізоляції і реалізувати ті переваги, які КНДР має перед іншими країнами, а саме консолідоване населення, готове працювати і готове до того, щоб зробити свою країну великою, як би дивно це не звучало. Трамп же хоче мегаугоди.

Теги: Ким Чен Ин,Дональд Трамп,США,Північна Корея

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео