Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мадонна – Жінка року-2016

Мадонна – Жінка року-2016
162654 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володарка престижних премій «Греммі» та «Золотий глобус», найуспішніша виконавиця світу з більш ніж трьома сотнями мільйонів проданих дисків за всю свою музичну кар'єру, одна з найвпливовіших особистостей світу, королева поп-музики та водночас найгірша акторка ХХ століття. Усе це – про 58-річну парадоксальну та багатогранну Мадонну, до титулів і нагород якої журнал «Billboard» додав чергову приємність у вигляді звання Жінки року. І його мультиталановита артистка заслужила сповна так само, як кожну зі своїх численних попередніх нагород.

 

З точки зору Дженіс Мін – президента медіахолдингу, частиною якого є вищезазначений «Billboard» - Мадонна належить до надзвичайно обмеженого кола музикантів, чиї кар'єра та вплив геніально виходять за рамки музики, надихаючи мільйони людей на вражаючі особистісні зміни. Важливо додати, що також співачка вже давно є щедрим філантропом. Завдяки їй у наступному році африканська країна Малаві отримає інноваційний Інститут дитячої хірургії та інтенсивної терапії, а загальна фінансова допомога, надана благодійним Фондом Мадонни найрізноманітнішим державам світу, складає мільйони доларів.

Варто відзначити, що сьогоднішні статки співачки оцінюються у більш ніж 1,3 мільярди доларів. Її ж останній тур на підтримку альбому «Rebel Heart» став одним із найприбутковіших та наймасштабніших за всю історію музики, заробивши для зірки 170 мільйонів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео