Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пішов з життя Карл Лагерфельд

Пішов з життя Карл Лагерфельд
224478 ПЕРЕГЛЯДІВ

Помер славетний модельєр Карл Лагерфельд. Про це його представники повідомили 19 лютого. Видатному діячу високої моди і креативному директору Chanel було 85 років.

Одна з найвидатніших постатей моди останніх десятиріч Карл Лагерфельд пішов з життя 19 лютого. Модельєру мало виповнитися 86 років. Точні причини смерті поки не повідомили. Однак, за свідченнями близьких до Лагерфельда людей, останні роки він достатньо багато хворів. Смерть модельєра не була раптовою – у модних колах уже давно говорили про поганий стан здоров’я кутюр’є. Більше того, наприкінці останнього показу своєї колекції Лагерфельд не вийшов на подіум.

Лагерфельд мав німецьке походження – він народився у Німеччині. Згодом митець перебрався до Парижа, а ще пізніше став креативним директором французького будинку моди Chanel. Більше 70 років тривала його модна кар’єра: протягом цих років Лагерфельд став креативним директором одразу двох фешн-будинків, мав власний бренд і постійно модифікував та оновлював модні тенденції. Лагерфельд чималою мірою асоціювався з провокаціями і скандалами, демонструючи на подіумі незвичайні і провокаційні ідеї.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео