Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці не голосуватимуть на Євробаченні-2019

Українці не голосуватимуть на Євробаченні-2019
168645 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українці не зможуть вплинути на результати Євробачення-2019, оскільки наша країна не братиме участі у конкурсі. Таку новину повідомили у делегації Євробачення від України. Тим не менше на державних телеканалах транслюватиметься шоу, тож усі бажаючі зможуть спостерігати і вболівати.

Співачка Maruv, обрана як учасниця на Євробачення від України, не підписала необхідний для конкурсу контракт, тому не зможе представляти країну на міжнародному співочому шоу. Угоду з НСТУ запропонували підписати іншим учасникам, які у національному відборі посіли друге і третє місця. Однак музиканти відмовилися від цієї можливості, тож Україна не боротиметься за перемогу у конкурсі.

Зважаючи на те, що наша країна не представить власного учасника, українці не матимуть права голосувати за інших конкурсантів. Однак національне телебачення транслюватиме шоу, тому всі бажаючі побачать Євробачення у прямому ефірі.

У Національній суспільній телерадіокомпанії заявили про свою вину у провалі участі України у Євробаченні-2019. Крім того, стало відомо, Україна може не потрапити на музичний конкурс і наступного року – за умови, якщо у ньому переможе представник з Росії. Як відомо, у процесі підписання контракту, необхідного для участі у Євробаченні, Maruv не погодилася пристати на деякі умови договору. Вона назвала їх кабальними і відмовилася від участі у міжнародному конкурсі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео