Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Легендарний український гурт бере творчу паузу

Легендарний український гурт бере творчу паузу
164781 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український гурт «Океан Ельзи» незабаром візьме творчу відпустку, яка триватиме цілий рік. Лідер колективу Святослав Вакарчук особисто повідомив про це, назвавши дату повернення гурту.

Святослав Вакарчук, лідер гурту «Океан Ельзи», розповів, що після того як колектив відіграє заплановані на осінь цього року концерти, він піде у річну творчу відпустку. За розкладом, «Океан Ельзи» має виступити 2 вересня в Одесі – концерт буде безкоштовним і приурочений до Дня міста, а 16 вересня відбудеться концерт у Полтаві. Перед цим гурт дав святковий концерт у Харкові, присвячений Дню незалежності України. Після останнього у цьому році концерту гурт піде у відпустку до 24 серпня 2018 року. Які саме плани на найближчий рік мають учасники гурту, точно не повідомляють.

Як розповів Вакарчук, перший концерт після відпустки відбудеться у столиці України на стадіоні Олімпійський. Як відомо, вже прихильники гурту можуть придбати квитки на цю музичну подію вже зараз.

Сам Святослав Вакарчук зізнався, що хотів би відіграти перший після паузи концерт в одному з міст нині окупованих територій – Криму, Донецьку або Луганську.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео