Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Футболіст, який відмовився грати у збірній України через травму, вийшов у матчі УПЛ. У мережі назвали незвичайну причину

Футболіст, який відмовився грати у збірній України через травму, вийшов у матчі УПЛ. У мережі назвали незвичайну причину
372014 ПЕРЕГЛЯДІВ

Захисник "Шахтаря" Юхим Конопля, якого через травму зі складу збірної України на матч з Англією виключив Руслан Ротань, зіграв у матчі УПЛ проти "Руху". 23-річний футболіст вийшов на заміну у другому таймі за рахунку 2:0 на користь донеччан.

Напередодні блогер і працівник "1+1 Media" Ігор Циганик розповів, що після матчу "Феєнорд" – "Шахтар", Конопля нібито зателефонував Ротаню і сказав, що його турбують м'язи паху (причому давно), і він хоче використати паузу збірних, щоб підлікуватися.

Наставник нашої національної команди прислухався до прохання Коноплі, але сьогодні гравець замість лікування взяв участь у матчі.

Пояснюючи ситуацію, Юхим сказав, що у нього є пошкодження, яке потребує лікування, але пропустити поєдинок не міг.

"Це давня проблема, яка турбує мене з минулого року. Сьогодні був важливий матч, тож грав "на уколі", – цитує Коноплю пресслужба "Шахтаря".

Однак уболівальники в інтернеті озвучили іншу причину відсутності Коноплі у збірній.

Ротань на гру проти Англії викликав Дениса Попова, який раніше зустрічався з Анастасією Гладун, але та його покинула і пішла до Коноплі. Денис дуже бурхливо відреагував на такий пасаж своєї партнерки, порадивши їй "здути свисток".

Юхим та Настя 9 березня минулого року зіграли весілля і у пари народилася дитина. Фанати припускають, що Конопля не хоче перетинатися з колишнім хлопцем своєї дружини, і саме тому відмовився від участі у відбірному матчі на ЧЄ-2024.

Джерело

Теги: Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, новости футбола,Новини, новини футболу,Новости,Шахтар,Юхим Конопля,Конопля,Юхим Конопля Вікіпедія,Захисник Шахтаря Юхим Конопля,Захисник Шахтаря Конопля,УПЛ,Руслан Ротань,Ротань Википедия,Руслан Ротань Википедия,Феєноорд,1+1 Media,Ігор Циганик ,Денис Попов,ЧС-2024
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео