Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна стане учасницею «Євробаскету-2017»

Україна стане учасницею «Євробаскету-2017»
194688 ПЕРЕГЛЯДІВ

Талановита чоловіча баскетбольна збірна Української держави все-таки змогла пробитися до фінального турніру європейського Чемпіонату з баскетболу, котрий проходитиме з кінця серпня по середину вересня наступного року в одразу чотирьох країнах світу – Туреччині, Ізраїлі, Румунії та Фінляндії, котрі, до того ж, є господарями майбутнього «Євробаскету».

Варто відзначити, що разом з Україною участь у престижному спортивному турнірі також прийматимуть як переможці у своїх групах (A, B, C, D, E, F та G), тобто Бельгія, Німеччина, Російська Федерація, Польща, Словенія, Грузія та Угорщина, так і збірні-власниці других місць – Великобританія, Чорногорія та Ісландія.

До того ж, перепустки на Чемпіонат Європи з баскетболу отримала дев'ятка таких країн як Литва, Греція, Італія, Сербія, Чехія, Хорватія, Латвія, Іспанія та Франція, які стали найкращими ще за підсумками минулорічних командних баскетбольних змагань.

Цікаво, що для того, аби потрапити на майбутній «Євробаскет», чоловіча збірна України тріумфально зіграла з не менш сильними суперниками – збірними колективами з Косово та Словенії, виборовши в них шанс продемонструвати власний стиль гри на Чемпіонаті Європи-2017.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео