Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Українська Суперліга: битва у Южному, і переконлива перемога “Дніпра”

​Українська Суперліга: битва у Южному, і переконлива перемога “Дніпра”
59062 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учора відбулись кілька матчів чемпіонату України з баскетболу. Серед них і два поєдинки: Южненський “ХІмік” приймав “Політехніку”, а “Дніпро” посперечався з баскетболістами одеської “БІПИ”.

Для южненців цей поєдинок був надважливим, оскільки у разі перемоги “Політехнік” наблизився до них у турнірній таблиці. Тому для господарів поля головним завданням було не дати супернику шансів на успіх. Врешті, команда з Миколаївщини почала реалізовувати свій задум. Так, баскетболісти з Южного у першій чверті реалізували близько 70% кидків. Що дало переконливу перемогу у стартовій частині матчу – 26:14.

У другій частині поєдинку гості з Харкова прокинулись і активніше діяли в атаці. Та різницю, упущену у першій чверті, не вдалось відквитати. Загалом – результат рівний – 21:21.

У третій чверті харків’яни зрозуміли, що назад дороги немає і вирішили піти у вабанк – 6:15. Южненці не чекали такого сюрпризу від слобожанців. І під кінець цього відрізку матчу зуміли зберегти переможний для себе результат – 18:22. А під кінець гри “хіміки” повністю заволоділи ініціативою і впевнено пішла у відрив – 27:12. Загалом – 92:69 на користь“Хіміка”.

В іншому поєдинку лідер Суперліги “Дніпро” не без складнощів здолав команду “БІПА-Одеса”. Дніпряни доводили свій клас у кожній чверті, мінімально долавши господарів поля. Протягом трьох чвертей різниця була невеликою - 20:25, 10:18, 17:20. Та у фінальній частині зустрічі одесити зрозуміли, що дніпряни розслабились . І вирішили скоротити розрив у загальному рахунку зустрічі. Та клас потенційних претендентів на чемпіонство був вище зусиль одеситів, і команда з Дніпра не дала можливості БІПІ перемогти у кінцівці матчу 21:12. Фінальний рахунок матчу – 68:75 на користь “Дніпра”.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео