Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська команда з гандболу здобула перемогу

80330 ПЕРЕГЛЯДІВ

У столиці Кіпру Нікосії відбувся перший матч на відбір до Чемпіонату світу 2017 року. Українська чоловіча команда у виїздному турнірі здолала суперника - збірну Кіпру.

Українці розгромили свого супротивника із великим відривом у рахунку 27:13. Про це повідомила Федерація гандболу України.

Під час першого тайму збірна Кіпру вела перевагу в одне очко 7:6, проте наприкінці тайму українці покращили свої позиції та почали відриватися від супротивника, рахунок покращився на користь української команди 13:9. Друга половина гри відзначилась мінімумом похибок у захисті, команда пропустила тільки чотири голи за весь тайм. Завершилась гра із рахунком 27:13, абсолютною перемогою української команди.

Найкращий результат та професіоналізм під час матчу показав Євген Жук, який приніс своїй команді сім голів після семи кидків.

У ще паралельному матчі третьої групи кваліфікації, литовська команда здобула перемогу над Грецією із рахунком 31:22. Вісім балів заробила команда-переможниця завдяки восьми забитим м’ячам Дайніса Криштопанса.

Із Латвією у наступному поєдинку зустрінеться Україна. Гра пройде восьмого листопада о п’ятій годині вечора в залі київського Національного університету фізичного виховання та спорту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео