Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Визначені переможці чемпіонату України з шахів

107226 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні пройшов чемпіонат із шахів. Фінал відбувся у Львові. Даний чемпіонат країни був вісімдесят четвертим інтелектуальним змаганням серед прихильників цього виду спорту, за право називатися шаховими чемпіонами України.

Після гри, яка вимагала від спортсменів виваженості та концентрації, серед жінок перемога в Анастасії Рахмангулової, котра із девяти можливих очок, здобула шість з половиною балів. За нею Ольга Калиніна, яка виграла срібло, та Юля Осьмак, котра посіла третє, бронзове, місце. Шахматистки поступилися чемпіонці всього половиною балу й набрали шість очок.

Визначився й чемпіон України серед чоловіків. Змагання серед чоловіків були більш напруженими, бо Андрій Волокитін, Мартін Кравців та Захар Єфименко набрали рівну кількість очок – по сім. Після врахування додаткових показників, чемпіоном став Андрій Волокитін. У Кравціва та Єфименка друге та третє місце відповідно.

Також варто відмітити, що з чоловіками-шахматистами змагалася й одна з кращих спортсменок України Марія Музичук, котра за результатами змагань зайняла аж десяте місце.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео