Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна демонструє високі результати у біатлоні

134480 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські спортсмени демонструють високі результати у Кубку Націй з біатлону. Особливо відзначилася жіноча збірна — у загальному рахунку українки посіли п’яте місце. Серед представниць збірної найкраще виступили Олена Підгрушна, зайнявши сьоме місце.

Кубок Націй з біатлону, що зараз триває, виявився успішним для українських спортсменів. Так, жіноча збірна у загальному підсумку посіла п’яте місце, поступившись більш високими позиціями спортсменкам з Німеччини, Франції, Чехії та Італії. Серед українських біатлоністок найкращою стала Олена Підгрушна — вона зайняла сьоме місце. Завдяки цьому Україна змогла вибороти загальну п’яту позицію, відставши від Італії лише на 19 очок. Інші представниці української збірної Юлія Джима, Ірина Варвинець та Яна Бондар опинилися на 26, 49 і 58 місцях відповідно.

Чоловіча збірна з біатлону у Кубку Націй показала трохи гірший результат — у турнірній таблиці українці показали лише сьоме місце, пропустивши вперед Норвегію, Німеччину, Росію, Францію, Австрію та США.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео