Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Майбутній Чемпіонат світу з легкої атлетики б’є абсолютний фінансовий рекорд

Майбутній Чемпіонат світу з легкої атлетики б’є абсолютний фінансовий рекорд
216605 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столиця Великобританії – Лондон – прийматиме Чемпіонат світу з легкої атлетики майже через рік – п'ятого серпня 2017-го року. Проте, вже зараз організатори яскравого спортивного заходу кажуть про те, що наплив глядачів, котрі бажають побачити змагання наживо, перевищив...мільйон осіб, з яких 70 000 – діти.

Наступного серпня жителі 92-ох країн світу відвідають англійський Лондон, аби повболівати за таких всесвітньо відомих і талановитих спортсменів як Усейн Болт та Мохамед Фарах. Обидва є абсолютними олімпійськими чемпіонами, а перший – ще й найшвидша людина у світі. Організатори Чемпіонату кажуть, що такий шалений глядацькій ажіотаж навколо майбутнього заходу спричинений завершенням кар'єри Усейна Болта, побачити котрого на світових змаганнях вболівальники зможуть в останній раз.

За словами ямайського спринтера, Чемпіонат світу з легкої атлетики стане фінішем його неймовірного спортивного шляху. А Мохамед Фарах, у свою чергу, відзначив, що для нього зазначені вище змагання стануть останнім випробуванням перед підготовкою до великого марафону.

Цікаво, що один квиток на Чемпіонат коштує менше десяти євро. Таким чином, у скарбничці організаторів заходу вже знаходиться біля 9,5 мільйонів євро.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео