Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві відбудуться традиційні "Різдвяні старти"

У Києві відбудуться традиційні "Різдвяні старти"
245254 ПЕРЕГЛЯДІВ

     9-10 січня в легкоатлетичному манежі КМШВСМ (м. Київ, вул. Тичини, 18) відбудуться ХХII Всеукраїнські змагання з легкої атлетики в приміщенні «Різдвяні старти».

     «Різдвяними стартами» в Україні традиційно відкривається легкоатлетичний сезон. Його головними змаганнями у цьому році є чемпіонат Європи у приміщенні (3-5 березня, Белград, Сербія) та чемпіонат світу (4-13 серпня, Лондон, Велика Британія).

     Вже традиційно учать в «Різдвяних стартах» візьмуть найсильніші вітчизняні легкоатлети – переможці та призери чемпіонатів Європи, світу та Олімпійських ігор! Загалом протягом цих двох днів у манежі столичної Школи вищої спортивної майстерності свою готовність до нового сезону випробують близько 330 атлетів.

     Запрошуємо глядачів завітати на трибуни та підтримати наших спортсменів, а представників ЗМІ долучитися до висвітлення змагань.

     «Різдвяні старти-2016» розпочнуться 9 січня, о 10:00. Урочисте відкриття змагань відбудеться цього ж дня о13:00. У другий день турніру, 10 січня, перші атлети вийдуть на старт об 11:00. Ознайомитися з докладним розкладом та регламентом змагань можна за ЦИМпосиланням.

 

     Повідомляє Міністерство молоді та спорту України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео