Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Представники чоловічої біатлонної естафети в Рупольдингу прокоментували свої результат

Новини спорт: Представники чоловічої біатлонної естафети в Рупольдингу прокоментували свої результат
132411 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після завершення естафетної гонки з біатлону у чоловіків на етапі Кубку світу у німецькому Рупольдингу, завоювати золоті нагороди вдалося збірній Норвегії.


Після завершення естафетної гонки з біатлону у чоловіків на етапі Кубку світу у німецькому Рупольдингу, завоювати золоті нагороди вдалося збірній Норвегії. Норвежці використали на 3 додаткові патрони більше, аніж їхні переслідувачі – господарі гонки, але швидкість подолання дистанції принесла результат скандинавам.
На останньому рубежі за переможців виступав Еміль Свендсен, котрий довгий час поступався Шемппу, але зумів все-таки обігнати його. Сам Еміль похвалив свого суперника і розповів про свої виступи: "Я не мав впевненості, оскільки мій конкурент – Сімон, був міцним спортсменом. Я весь час тримався за ним, коли настиг Шемппа. Треба розуміти, щоб наздогнати такого біатлоніста, як Сімона – я не міг одразу ще й перегнати його, треба було прикласти максимум зусиль аби йти разом із ним по дистанції. Я розумів, що маю більш кращу техніку при проході поворотів, тому в одному із них виклався на усі 100% і обійшов німця. Дуже важливий виступ збірної, адже я бачив перед стартом настрой колективу на перемогу".
Партнер Свендсена Йоханнес Бьо повідомив і про своє подолання траси: "Ще на минулому тижні я впевнився у тому, що Пайффер дуже швидко проходить своє останнє коло на змаганнях – я знав, що буде важко. Я виходив з відставанням від Арнда у 8 секунд, розумів, що наздогнати його буде практично нереально, але я зумів це зробити і добре, що передав естафету Емілю при рівних показниках із Німеччиною".
Представник Німеччини Анді Бірнбахер заявив, що організатори змагань спростили трасу, що пішло йому на користь: "Я люблю виступати в Рупольдингу – тут я маю підтримку багатьох уболівальників, серед яких на першому місці значиться моя родина. Раніше я не міг похвастатися високими результатами тут, але у цьому році організатори трохи змінили карту гонки і я цим скористався".
Біатлоніст збірної Росії Олексій Волков: "Про те, що я буду стартувати, я дізнався за 50 хвилин до старту. Влітку я зламав руку, але тоді ми відразу не зрозуміли, що це перелом. А у мене виявився перелом зі зміщенням, з яким я тренувався місяць. Довелося робити операцію і 4 місяці відновлюватися, зараз тільки набираю кондиції".
Нагадаємо, що у змаганнях чоловіків ще має відбутися спринт в Рупольдингу на дистанції в 10 км, а завершаться змагання вже 18 січня мас-стартом на 15 км.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео