Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Львівські борчині здобувають нищівні перемоги на Чемпіонаті у Броварах

Львівські борчині здобувають нищівні перемоги на Чемпіонаті у Броварах
249291 ПЕРЕГЛЯДІВ

У той час як у Києві добіг кінця Всеукраїнський турнір з чоловічої греко-римської боротьби, у Броварах стартував видовищний Чемпіонат України з вільної боротьби. Приймають в ньому участь як хлопці, так і дівчата, а вік учасників спортивного заходу не має перевищувати 15 років.

Розпочався Чемпіонат яскравими дівочими поєдинками, котрі задали енергійний тон усім змаганням. Найсильнішими у підсумку перших протистоянь виявилися юні львівські борчині. Дев'ятикласниця Марія Томищ, виступаючи у ваговій категорії до 37-ми кілограмів, стала чемпіонкою нашої держави, здолавши донецьку атлетку Анастасію Задворну.

Восьмикласниця Даніела Ткачук (вагова категорія – до 44-ох кілограмів) теж не поступилася своїй опонентці – житомирянці Ірині Дорошенко. Тріумфувала на Чемпіонаті і десятикласниця Катерина Зелених, котра у ваговій категорії до 57-ми кілограмів здолала донецьку спортсменку Лоліту Волошину. Завершився перший день змагань ще однією перемогою львівської борчині – десятикласниці Мар'яни Козак, котра перемогла свою землячку Катерину Путій.

«Срібло» та «бронзу» ж Чемпіонату отримали одразу чотири львів'янки – Марія Вінник та Олександра Хоменець і Соломія Вінник та Дарина Мацола.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео