Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: країнка стала дворазовою чемпіонкою Європи з біатлону серед юніорів

Новини спорт: країнка стала дворазовою чемпіонкою Європи з біатлону серед юніорів
53048 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина здобула золоту медаль у гонці переслідування на чемпіонаті Європі, який проходить в Естонії в місті Отепяя.


Українська біатлоністка Анастасія Меркушина здобула золоту медаль у гонці переслідування на чемпіонаті Європі, який проходить в Естонії в місті Отепяя. Дана медаль стала вже другою для нашої спортсменки на цьому чемпіонаті. Днем раніше вона впевнено перемогла у спринті. У гонці переслідування вона стартувала на першій позиції, але після першого вогневого рубежу дозволила австрійській спортсменці Дунеї Здуч обігнати себе. Після цього наша спортсменка додала у швидкості, а також стабільно відстрілявшись повернула собі лідерство.
Головною суперницею українки була росіянка Уляна Кайшева, але вона під час останньої стрільби тричі схибила і в підсумку задовільнилась срібною нагородою. Бронзу здобула австрійка Дуня Здуч. Інша представниця нашої країни Юлія Журавок, не дивлячись на 30 секундний штраф через фальстарт, зуміла піднятись на п’яту позицію із шостої стартової. Марія Кручова у цій гонці фінішувала вісімнадцятою, а Анастасія Ничипоренко – двадцять п’ятою. «Я неймовірно рада перемозі і вважаю, що змогла продемонструвати усі свої найкращі якості на цьому чемпіонаті Європи і сподіваюсь, що буду й надалі радувати українських вболівальників перемогами.», - прокоментувала свій виступ Анастасія Меркушина.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео