Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Супертрилер у Севільї: “Реал” здолав “Бетіс”

​Супертрилер у Севільї: “Реал” здолав “Бетіс”
224380 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перемога над паризьким “ПСЖ” надихнула мадридський “Реал” на подальші перемоги. Цього разу, в іспанській Ла Лізі, де у вершкових просто катастрофічне становище – команда знаходиться на четвертій позиції і суттєво поступається як мадридському “Атлетико”, так і лідеру чемпіонату – “Барселоні”. Тож чергові три очки, здобуті у матчі проти “Бетіса”, були вкрай потрібні підопічним Зінедіна Зідана.

Розуміючи те, що з недоброго становища, якого не пробачать їхні фани, потрібно виходити, мадридці пішли уперед. І вже на 11 хвилині Марко Асенсіо скористався помилкою господарів поля і влучив головою у ворота – 1:0. Севільці швиденько оговтались від пропущеного м’яча і фактично атакували ворота Кейлора Наваса. Цілеспрямованість і завзятість протягом першого тайму на половині поля “Реалу” дала свої плоди. Незважаючи на хорошу роботу голкіпера “Реалу”, Манді вдалось реалізувати передачу Хоакіна і зрівняти рахунок – 1:1. За короткий проміжок часу “Бетісу”вдалось подвоїти рахунок у зустрічі. І цьому їм “допоміг” мадридець Начо, який заштовхав м’яч у свої ворота – 2:1. З переможним для господарів поля результатом команди пішли у роздягальню.

Після перерви “вершкові” скористались стратегічною помилкою “Бетіса” – команда на власному полі почала грати у відкритий футбол. І це зіграло з ними злий жарт – “Реал” почав відігруватись. Спочатку Серхіо Рамос, отримавши м’яч з кутового, переправив шкіряного у ворота – 2:2. Згодом бомбардири королівського клубу Марко Асенсіо та Кріштіану Роналду відзначились двома голами – 2:4.

Та кінцівка матчу була ще феєричнішою – гравець “Бетіса” Леон, який вийшов на заміну, скористався геніальним пасом від Фірпо і влучив у пусті ворота – 3:4. А під кінець гри неочікувано відзначився Карім Бензема, який теж вийшов у останні хвилини – 3:5.

Таким чином, глядачі побачили справжній гольовий шедевр у виконанні обох іспанських команд.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео