Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Динамо" може постраждати через нечемну поведінку фанатів

"Динамо" може постраждати через нечемну поведінку фанатів
53183 ПЕРЕГЛЯДІВ

В УЄФА повідомили про те, що готується відкриття дисциплінарної справи проти київської футбольної команди «Динамо», якій закидають порушення під час проведення матчу з «Евертоном» у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи


В УЄФА повідомили про те, що готується відкриття дисциплінарної справи проти київської футбольної команди «Динамо», якій закидають порушення під час проведення матчу з «Евертоном» у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи.
В УЄФА вимагають судового розгляду інцидентів під час матчу 1/8 фіналу Ліги Європи. У цьому матчі зустрілися команди київське «Динамо» та «Евертон». Зокрема, фанатам команди закидують расистську поведінку і використання забороненої під час гри піротехніки. Крім того, висувають претензію до організації матчу, у якій побачили певні недоліки. У тому числі, під час гри на стадіоні були заблоковані сходові проходи, що є серйозним порушенням техніки безпеки.
Датою для проведення розгляду справи проти «Динамо» призначено 26 березня.
Під час матчу закрили один сектор спортивного комплексу «Олімпійський». Таке рішення прийняло УЄФА, причиною цього стали безлади, які вчиняли вболівальники під час гри з командою «Генгам». Крім того, через негідну поведінку фанатів команда після матчу з «Генгамом» отримала штраф і мала заплатити 70 тисяч євро.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео