Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці - перші в художній гімнастиці

Українці - перші в художній гімнастиці
212244 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська спортсменка Ганна Різатдінова здобула перемогу у багатоборстві з художньої гімнастики у Франції. Найближчими конкурентами України у цьому змаганні стали Франція та Ізраїль


Українська спортсменка Ганна Різатдінова здобула перемогу у багатоборстві з художньої гімнастики у Франції. Найближчими конкурентами України у цьому змаганні стали Франція та Ізраїль.
У турнірі з Гран-Прі, який відбувався у французькому місті Тьє, перше місце у багатоборстві з художньої гімнастики посіла українська спортсменка Ганна Різатдінова. Друге місце дісталося спортсменці з Франції білоруського походження Ксенії Мустафаєвій. Бронзу виграла ізраїльська гімнастка Нета Рівкін. Україну у змаганні представляла ще одна спортсменка Вікторія Мазур. Їй доля посміхнулася менше – вона зайняла 14 місце.
Однак у групових змаганнях українські спортсмени посіли лише друге місце. На першому місці опинився Ізраїль. Спортсменки з України ще зможуть випробувати свої сили у фінальних змаганнях в окремих видах спортивних дисциплін. У цих же змаганнях вони зустрінуться зі своїми супротивницями з багатоборства.
Для Ганни Різатдінової перемога у турнірі вже четверта поспіль.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео