Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські плавці відзначилися в Ізраїлі

Українські плавці відзначилися в Ізраїлі
79745 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Нетанії, що в Ізраїлі, відбувся міжнародний турнір Multination’s з плавання у категорії юнаків. У змаганнях брали участь спортсмени віком 15-17 років серед дівчат та хлопці 17-18 років.


Спортсмени України вдало виступили у турнірі з плавання в Ізраїлі. Молоді українські плавці привезли з ізраїльського міста Нетанії чотири медалі, а також установили новий національний рекорд.
У місті Нетанії, що в Ізраїлі, відбувся міжнародний турнір Multination’s з плавання у категорії юнаків. У змаганнях брали участь спортсмени віком 15-17 років серед дівчат та хлопці 17-18 років. У турнірі змагалися молоді плавці зі 11 країн світу – загалом 150 учасників. Українські спортсмени проявили себе дуже вдало – загалом збірна України забрала додому чотири медалі, встановивши при цьому новий національний рекорд в юнацькій категорії.
Дмитро Прожога, показавши результат 54,18 секунди, завоював золоту медаль. Андрій Хлопцов виграв одразу три срібні медалі – він став другим у трьох категоріях: плавання батерфляєм, а також на спині 50 і 100 метрів. Саме результат Хлопцова у плаванні батерфляєм став рекордом в Україні.
Своїми вдалими результатами Прожога і Хлопцов вибороли собі путівки до І Європейських ігор, які пройдуть у Баку. Однак, як розповів головний тренер збірної України з плавання Андрій Сердінов, молодим спортсменам необхідно ще довести свою готовність до Ігор на відбірному чемпіонаті у Харкові.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео