Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Футбольна зрада: ще один українець "Шахтаря" перейшов у російський клуб

Футбольна зрада: ще один українець "Шахтаря" перейшов у російський клуб
227378 ПЕРЕГЛЯДІВ

Іван Ордець, захисник донецького "Шахтаря", продовжить кар'єру в Росії. 26-річний центрбек підписав контракт із московським «Динамо» на три роки. 19 червня про трансфер було оголошено офіційно.

На своїй сторінці в Instagram футболіст повідомив про свій вихід з команди, попрощався з футболістами «Шахтаря» та подякував вболівальникам:
«Сьогоднішній день для мене одночасно важливий і сумний. Сумний тому, що я прощаюся зі своїм другим домом - футбольним клубом "Шахтар", який в 2001 році відкрив двері, перед нікому не відомим хлопцем з Волновахи і дав йому шанс. Шанс протягом 18 років грати у кращому клубі країни. Шанс навчатися у найкращих професіоналів своєї справи і досягти значних вершин. Я хочу висловити подяку президенту клубу.
 З упевненістю можу сказати, що таких людей, як він, я ще не зустрічав ... Для мене було величезною честю грати з кожним із футболістів цього клубу. Вболівальники - дякую. Без вашої підтримки не було б наших перемог ... Настав час йти далі й підкорювати нові вершини... ».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео