Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Юрій Гавелко – срібний призер Євро-2019 у стрільбі з лука

Юрій Гавелко – срібний призер Євро-2019 у стрільбі з лука
56848 ПЕРЕГЛЯДІВ

У турецькому місті Самсун, де триває чемпіонат Європи 2019 року зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих спортсменів та юніорів, завершився розіграш нагород у командних змаганнях. Українські робінгуди традиційно були серед головних претендентів на призові місця. У підсумку «синьо-жовті» завоювали три нагороди. Приємно, що в складі української чоловічої команди на медальний подіум зійшов і магістрант факультету фізичної культури і спорту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Юрій Гавелко.

На чемпіонаті Європи-2019 зі стрільби з лука у турецькому місті Самсун, чоловіча збірна України у складі олімпійського чемпіона харків’янина Віктора Рубана, Владислава Лесняка з Сум і львів’янина Юрія Гавелка виграла усі поєдинки на шляху до фіналу і тільки в «золотій» дуелі поступилася росіянам з рахунком 1:5 і тим самим виграла срібні нагороди.

Зійшла на подіум Євро-2019 й жіноча збірна України у складі Лідії Січенікової з Чернівців, сумчанки Поліни Родіонової та Анастасії Павлової з Нової Каховки. У «малому» фіналі за третє місце наші дівчата «перестріляли» команду Білорусі з рахунком 5:4 і здобули бронзові медалі.

Окрім того, українки Жанна Наумова, Олександра Кукурузяк (обидві – Львів) та Єлизавета Сікало (Черкаси) стали срібними призерами континентальної першості-2019 серед юніорок. А юніори Володимир Каменський (Харків), Артем Овчинніков (Суми) та Іван Кожокарь (Чернівці) посіли четверте місце, програвши «малий фінал за «бронзу» одноліткам із Італії (3:5).


http://ldufk.edu.ua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео