Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Відкритий турнір зі стрільби з лука "Київська Весна 2019"

Відкритий турнір зі стрільби з лука "Київська Весна 2019"
84843 ПЕРЕГЛЯДІВ

01 - 03 березня 2019 року в місті Київ пройшов 10 - й Традиційний  турнір зі стрільби з лука "Київська весна". Змагання вже багато років поспіль приймає МВПУ АТБМ, за адресою вул. Сім'ї Сосніних, 15-а.

У змаганнях взяло участь понад 120 спортсменів з дев`яти областей України та міста Києва.  Протягом трьох днів  спортсмени з Одеси, Сум, Полтави, Житомира,  Нової Каховки, Маріуполя, Чернігова, Черкас та Березного (Рівненської області) боролися за звання найкращого у чотирьох вікових категоріях,  окремо серед чоловіків та жінок. Наймолодшому учаснику змагань було 6 років, найстаршому 53 роки, що доводить що стрільба з лука відкрита для всіх у будь-якому віці.

Змагання проводяться завдяки особистій наполегливості  тренерів зі стрільби з лука: МСМК - Пархоменко Ігоря Леонідовича, та МС - Теглевець Наталії Миронівни. За  підтримки Федерації стрільби з лука міста Києва, Управління спорту міста Києва,  особі Миленької Світлани Миколаївни, директора МВПУ АТБМ - Коваленко Віктора Михайлвича,  директора заводу "АДМ" - Афічука Анаталія Дмитровича, Київської міської спілки ветеранів Афганістану - Гончаренко Миколи Миколайвича та багатьох небайдужих людей.

Теги: Стрільба з лука

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео