Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Софія Прийма – срібний призер ЧС-2019 у крос-триатлоні

Софія Прийма – срібний призер ЧС-2019 у крос-триатлоні
252520 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Іспанському містечку Понтеведра завершився чемпіонат світу 2019 року з неолімпійських видів триатлону – ITU Multisport World Championship 2019, за підсумками якого збірна України здобула три медалі. Приємно, що до медального «хет-трику» українців на Піренеях долучилася й студентка четвертого курсу факультету педагогічної освіти Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Софія Прийма, яка здобула срібну нагороду у крос-триатлоні серед спортсменок вікової категорії U-23.

Софія Прийма дуже вдало стартувала – після першого виду змагань, продемонструвавши просто таки шикарну техніку плавання, першою вийшла з води (проплила дистанцію за 13 хвилин 53 секунди), випереджаючи найближчу з переслідувачок на 47 секунд! Однак втримати лідерство до фінішу дистанції змагань галичанці не судилося. Упродовж велозаїзду та легкоатлетичного кросу вона пропустила поперед себе атлетку зі Швейцарії Лоанн Дювуазен. Тож у підсумку Софія Прийма другою перетнула фінішну лінію і зійшла на «срібну» сходинку медального п’єдесталу чемпіонату світу, з чим ми її й вітаємо!

Нагадаємо, що восени минулого року Софія Прийма здобула абсолютну та беззаперечну перемогу на чемпіонаті Європи-2018 з крос-триатлону.

Ще дві нагороди до «синьо-жовтої» скарбнички нагород приніс киянин Віталій Воронцов. Він виборов «срібло» серед юніорів у дуатлоні, поступившись іспанцеві Серхіо Бакстеру Кабрері в боротьбі за «золото». Однак, не залишив жодних шансів обійти себе бронзовому призерові бельгійцеві Джані Ван дер Брюку – перевага українця над суперником склала рівно одну хвилину. Окрім того, Віталій Воронцов замкнув трійку призерів у змаганнях з акватлону.

 

http://ldufk.edu.ua

Теги: #ЛДУФК #Триатлон #Прийма

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео