Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петровський Олександр Володимирович: Меценат відвідав тренування Дніпровського СК «Дзюдо-80» та особисто вручив нагороди кращим спортсменам

Петровський Олександр Володимирович: Меценат відвідав тренування Дніпровського СК «Дзюдо-80» та особисто вручив нагороди кращим спортсменам
212707 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спортивні досягнення українських спортсменів на різних змаганнях - підвищує імідж України не тільки на місцевому рівні, а й на Міжнародному, що дуже позитивно.

Президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський підтримує спорт і українських спортсменів.

Саме тому Олександра Петровського запросили в якості почесного гостя на тренування Дніпровського СК «Дзюдо-80». На цю подію відзначили спортивні досягнення кращих спортсменів - дзюдоїстів одного з кращих клубів Дніпропетровської області та України в цілому.

Це тренування відбулося в рамках зустрічі почесних гостей: президента СК «Дзюдо-80» та президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександра Володимировича Петровського з представниками тренерського штабу і дзюдоїстами, які досягли висот або тільки починають свій шлях у своїй великій спортивній кар'єрі й виходять на професійний рівень тренувань та змагань.

Петровський Олександр Володимирович висловив подяку спортсменам за те, що вони приносять успіх на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях тим самим впливають на розвиток спорту завдяки своїй успішній роботі.

Меценат особисто вручив нагороди та фінансово підтримав кращих спортсменів міста Дніпро, які перемогли на офіційних змаганнях.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео