Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Юна українка здолала одну з провідних тенісисток світу

​Юна українка здолала одну з провідних тенісисток світу
251834 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Австралії 15-річна Марта Костюк створила справжню сенсацію на топовому тенісному турнірі. Вже на початку змагань у межах основної сітки змагань наша співвітчизниця впевнено здолала суперницю з Китаю Шуай Пен, яка посідає 27 місце в рейтингу WTA.

У двох сетах дівчина з України не дала шансів перемогти суперниці – 6:2; 6:2.

Нагадаємо, що для спортсменки це вже не перший вагомий результат. Так, минулого року вона стала переможницею юніорського Australian Open.

Це і дало змогу дівчині пробитись до кваліфікаційного етапу вже дорослого турніру. Там вона успішно подолала усі три етапи відбору. І на останньому етапі кваліфікації Марта Костюк здолала представницю Чехії Барбору Крейчикову - 6:3, 5:7, 6:0.

До слова, саме завдяки цій перемозі українка стала наймолодшою учасницею Відкритого чемпіонату Австралії сезону 2018 року.

Нагадаємо, що у турнірі також беруть участь і ще чотири українки – Леся Цуренко, Катерина Бондаренко, Катерина Козлова, а також один з лідерів світового рейтингу WTA та фаворит чемпіонату – харків’янка Еліна Світоліна, яку, варто зауважити, раніше офіційний сайт австралійських змагань назвав росіянкою.  

Теги: марта костюк, барбора крейчикова, леся цуренко, катерина бондаренко, катерина козлова, еліна світоліна

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео