Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петровський Олександр Володимирович: Підтримав та допоміг організувати фестиваль присвячений 100-річчю Незалежності Грузії

Петровський Олександр Володимирович: Підтримав та допоміг організувати фестиваль присвячений 100-річчю Незалежності Грузії
149351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Державна незалежність - це політична самостійність і відсутність підпорядкованості кому-небудь. Для кожної людини, яка є патріотом своєї країни свобода має величезне значення. Для цього необхідно не забувати, шанувати традиції та демонструвати культуру свого народу, щоб по всьому світу знали про існування цієї країни.

Саме тому в місті Дніпро проходить щорічний захід, присвячений святкуванню незалежності Грузії. Грузія отримала свою незалежність давним-давно це сталося 100 років тому в результаті жовтневої революції в 1918 році. Відтоді для народу Грузії - це головне національне свято. Його заведено відзначати з особливим розмахом. В цей день проходять військові паради й безліч святкових концертів.

Культура Грузії є найдавнішою і найгостиннішою культурою у світі. За традицією грузини вважають, що гості - це дар небес, тому їх привітність і надзвичайна люб'язність миттєво завойовують серце будь-якого мандрівника. Саме тому щороку святкування відвідують жителі міста Дніпро і гості, яким припала до душі культура цього народу.

В якості почесного гостя подію відвідав президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський разом зі своєю сім'єю і друзями. Саме з його ініціативи відбувся цей фестиваль.

На святковому концерті виступали артисти з національними грузинськими піснями та танцями. На святі виступали, грузинські колективи. Крім традиційних грузинських номерів були представлені номери й українських акторів театру ім. Т. Шевченка. Після урочистої офіційної частини та святкового концерту виступила знаменита у всьому світі грузинський гурт «Jgufi Bani». Ця група, встигла стати улюбленцями й українських слухачів.

На фестивалі гості могли познайомитися не тільки з культурою Грузії, але і спробувати національну кухню, а також взяти участь в майстер-класах. Майстер-класи на заході були представлені як для дітей, так і для дорослих.

Автор: УНТ

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео