Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Абітурієнти з непідконтрольних територій не матимуть проблем з ЗНО

Абітурієнти з непідконтрольних територій не матимуть проблем з ЗНО
251825 ПЕРЕГЛЯДІВ

У профільному міністерстві повідомили про особливі умови, що надаватимуться вступникам до вищих навчальних закладів з територій, що тимчасово перебувають не під контролем України. Вони зможуть скласти ЗНО під час основної та додаткової сесії. Дати реєстрації на зовнішнє незалежне тестування вже призначили.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти і на офіційному ресурсі Міністерства освіти з’явилася інформація щодо умов складання тестів ЗНО для абітурієнтів з непідконтрольних територій.

Як і минулих років, для вступників з Донеччини, Луганщини та Криму запровадять додаткові сесії подання документів та складання тестів. Як офіційно повідомляють ці джерела, реєстрація на ЗНО розпочнеться 5 лютого і триватиме до 25 березня. Для участі у додатковій сесії тестування буде відкрито окремий етап реєстрації. Він триватиме з 3 до 20 травня. Додаткова сесія ЗНО призначена на 26 червня – 12 липня, тоді як основна проходитиме з 20 травня до 12 липня.

Що стосується додаткових умов, створених для абітурієнтів з неконтрольованих територій, вони, за неможливості надіслати свої документи поштою, матимуть право відправити їх разом зі сканом фотографій електронним способом.

Як відомо, реєстрація на пробне тестування ЗНО вже триває – вона розпочалася 8 січня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео