Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перехвилювався та помер від серцевого нападу: як перегляд фільму привів чоловіка до смерті

Перехвилювався та помер від серцевого нападу: як перегляд фільму привів чоловіка до смерті
305211 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час пергляду в кінотеатрі фільму "Аватар" у чоловіка не витримало серце і той помер, причиною цього став серцевий напад через хвилювання. Але лікарі вважають, що сам фільм призвести до смерті не міг, все могло трапитися через хвилювання та сприйняття все близько до серця, що призвело сильне підвищення тиску.

Що відомо про чоловіка та смерть, яка трапилася під час сеансу?

Інцидент трапився з чоловіком на ім'я Лакшмірді Шріну в південному штаті Андхра-Прадеш у районі Какінада. Він пішов на перегляд фільму зі своїм молодшим братом Раджу, а вже посерд фільму чоловік знепритомнів.

Потерпілого відправили до лікарні, але було вже запізно, смерть констатувати вже в лікарні. В померлого Лакшміредді залишилися донька та син сиротами. 

Директор Санджив Гера із однієї лікарні Fortis зазначає, що після коронавіруса у кровоносних судинах людей залишилося запалиння. Стрес може призвести підвищення артеріального тиску, і артерії серця через великий тиск можуть розірватися, і це призводить до раптової зупинки серця.

Також лікар наголосив, що такі види смерті можуть бути спричиненні під час захоплюючих та хвилюючих матчів,  та інших емоційних ситуацій при перегляді будь - якого фільму. Але фільм сам по собі не міг спричинити смерті, все залежить від реакції людей на події в сюжеті.

Подібні ситуації вже відбувалися, і це трапилося також під час перегляду кінофільму "Аватар" у 2010 році. Під час перегляду загинув у Тайвані 42-річний чоловік від серцевого нападу. Лікарі цю ситуацію підтвердили так само, сказавши що причиною цього являється надмірне збудження від прегляду фільму.

В соцмережах часто говорили про те, що люди непритомніють під час подібних сеансів, і деякі глядачі потребують медичної допомоги під час горору у кінотеатрах. Лікарі також просять, щоб люди не гралися зі своїм здоров'ям та уникали подібних фільмів, які виклюкають у них надто збуджуючу реакціїю.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео