Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Концерти, нічні клуби та масові заходи: як на це реагують українці?

Концерти, нічні клуби та масові заходи: як на це реагують українці?
328373 ПЕРЕГЛЯДІВ

Концерти, розваги в нічних клубах - спосіб щоб задонатити на ЗСУ. Чи справді світські зірки збирають кошти на концертах щоб допомагати військовим, а не для власного заробітку. Як на  всі ці заходи реагують українці та яка їхня думка?

Чи являються доречними концерти під час війни?

Розважатися та ходити на концерти, в той час коли в Україні йде війна та гинуть люди являється недоречни, це показує неповагу до військових, які захищають свій народ на передовій. Але так вважають не всі та підтримують роботу нічних клубів, та концерти які проводять зірки.

В соціальних мережах збільшується кількість критиків, які вважають що концерти, це те що потрібно на сьогодні, оскільки більшість коштів, які зібрані за допомогою виступів зірок відправляються на допомогу військовим, тобто артисти на цьому майже нічого не заробляють. Блогери підтримують цю позицію, і ставлять фактом те, що концерти це якраз те, що найбільше допоможе військовим.

Але також є інша група аудиторії, яка вважає що ці думки є не зовсім точними. Задонатити на ЗСУ концертом, це не те що є наразі найкращим. Оскільки є багато можливостей для того, щоб допомогти військовим, наприклад тим сами блогери, які на місяць у своєму блозі в Instagram заробляють від 40 тисяч доларів, співаки на своїх концертах від $1000 до $30 тисяч.

Кошти, які зірки отримали за концерт, не являється великою вірогідністю того, що вони їх віддали на допомогу військовим. Більшість зірок та блогерів ведуть свої сторінки в Instagram, вони зачасту публікують відео про те що донатять на ЗСУ, але згодом публікують відео та фото з відпочинків на Маямі, Балі та Мальдівах. Можливо їхня місія допомагати їм таким публікаціями?

Якщо говорити про нічні тусовки чоловіків у клубах під час комендантської години, то коментатори посилають їх напряму до військкомату. Поки чиїсь чоловіки розважаються під гучну музику з танцями та розпивають спиртні напої, інші чоловіки в окопах боряться за життя мирних людей та своє життя. Але по Києві таких закладів, які працюють після опівночі багато. Коментатори продовжують ганьбити таких людей, мовляв що "пів світу плаче... а пів скаче", "вручити повістки б тим хлопцям, які прийшли поскакати", " діти гинуть, а вони танцюють", і таких коментарів тисячі.

Думки народу вбільшості про те, що не важливо який цей концерт, благодійний чи ні, туди приходять танцювати та веселитися, поки чиїсь діти та чоловіки гинуть, боронячи нашу державу під постійними обстрілами. Як на сьогоднішній день веселощі в такому стилі є не зовсім доречними. краще робити якісь вуличні акції, які будуть йти в підтримку та допомогу віськових ЗСУ. Якщо вже  й благодійний концерт, то за межами нашої країни, тому що комусь наразі боляче дивитися гучні концерти. Більшість українців вважають, що масові гуляння можна замінити іншим донатом, оскільки не кожна зірка яка дає концерти, буде віддавати всю суму за концерти на допомогу.

 

Теги: концерти ,нічні клуби,донат на зсу

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео